Håll nere kostnaden – köp billiga konstrotting utemöbler!

Visst är det underbart att ha en uteplats fylld med härliga trädgårdsmöbler där man kan njuta av sommaren på riktigt! Tyvärr kostar det en hel del att köpa in en helt ny uppsättning, samtidigt håller nog de flesta villaägare med om att detta är en investering väl värd. Vill man komma undan billigt gäller det att planera sitt köp noga. Det går att köpa billiga trädgårdsmöbler men man måste vara ute i god tid och välja rätt.

Bästa tiden att skaffa utemöblemang är under sensommaren, hösten och vintern, då rear butikerna ofta ut säsongens modeller. Framåt vårkanten brukar priserna öka då de nya kollektionerna kommer in. Det kan emellertid vara värt att kontakta och höra med butikerna direkt om de har några överblivna trädgårdsmöbler i konstrotting undanstoppade i lager till försäljning.

Kolla även upp om det finns någon möbeloutlet i närheten, där går det ofta att hitta fjolårets modeller till nedsatt pris. Sist men inte minst finns det en stor andrahandsmarknad för billiga utemöbler tillverkade i konstrotting. Ofta är produkterna inte speciellt hårt använda och kan enkelt putsas upp.

Priset inte allt

Ett vanligt misstag husägare gör är att de utgår allt för mycket från prislappen. Givetvis spelar initialpriset en stor roll i totalkostnaden, men lura inte på dig själv billiga utemöbler som varken är hållbara eller speciellt sköna. Många gånger kan det vara väl värt att lägga till ett par tusenlappar extra för att få ett riktigt stabilt bord, en bekväm soffa och ett par härliga stolar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *